annettebengtsson.blogg.se

2019-09-19
11:01:00

In a bad place... 🙄

Just nu är jag inne i en dålig period, har mycket ångest och känner mig sämst. Det brakade loss i måndags när jag började gråta och bara grät och grät. Så sista timmen grät jag, inte optimalt och extremt jobbigt mentalt.
När jag kom hem fortsatte tårarna rinna och allt bara kändes så hemskt. Jag försökte sova men det gick inte så efter lunch åkte jag över till min pappa och hela dagen var gråten nära. Min mamma kollade till hästarna och jag bröt ihop igen på kvällen. 

Samtidigt kom en enorm sorg och saknad efter Dixi, hon jag kunde trycka in ansiktet vid hennes hals och andas in hennes doft, hon som jag kunde hoppa upp barbacka på och skritta ut på långa tyglar och veta att hon skulle ta mig från a till b. En av mina stora stöttepelare som inte längre finns, fan vad jag hade behövt dig nu Dixi💕



Dixi 💕 du saknas mig enormt 😢❤️

Goldie är mer känslig så hon får jag inte komma nära när jag mår så här och Simone vet jag inte hur hon beter sig men klarar inte av att försöka om hon skulle springa iväg som Goldie. Jag klarar inte det just nu.
Så på tisdagen blödde jag näsblod två gånger ordentligt och mådde piss med ångest. Försökte gå en sväng med Kickan men det gick inte. 
Min mamma longera båda hästarna medan jag vila upp mig. 
Onsdagen bjöd också på näsblod och tårar som ville rinna. Är i ett dåligt Flow just nu och kämpar med kraftig ångest, tårar, huvudvärk och hjärtklappning dagarna i enda samt en avsaknad motivation.