annettebengtsson.blogg.se

2015-12-31
17:01:00

2015!

Nu är året snart slut så tänke sammanfatta året lite. Tänkte börja med dem dåliga och avsluta med dem roligare ;)
 
I början av året så var Kickan dålig och åkte in och ut ifrån vterinären i Katrineholm, vi var där nästan varje dag utom på onsdagen :( Ki
ckan spydde galla och slem. Först trodde dem att det var kennelhosta men det visade sig senare att det var magkatarr, otät magmun som gjorde att magvätska åkte upp i strupen. När det var avklarat genom atroskopi (dem gick ner i halsen och tittade) så fick hon lunginflammation under sövningen så hon fick jobbigt med det. Så det var en intensiv tid med behandling av Kickan, men nu är hon "frisk". Hon går på special kost för känsliga magar.
 
Sedan i slutet av april så ramla min farmor och slog i huvudet, vilket resulterade i att hon fick en hjärnblödning. Hon låg på sjukhuset i ca en vecka innan hon tyvärr dog den 2 maj. dagen före min pappas födelsedag...
 
Som om det inte vore nog så fick Goldie Kolik och fick åka in till Strömsholm, när vi hade lämnat henne där med dropp och smärtlindring fick pappa och jag ta beslutet att låta henne somna in om det skulle bli aktuellt med en buköppning då orsaken till koliken var okänd. Som tur var så blev Goldie bra utan buköppning och fick åka hem igen efter två dagar. Under tiden fick Dixi stå hos Ella på Prinsens Araber så att hon skulle slippa gå själv.
 
Så lite positivt som hände!
 
Jag har gått och klarat brundkursen, Agility nybörjare och Allmänlydnadskursen i år med Kickan :) Jättkul att träna med henne, så hoppas att vi ska fortsätta träna 2016.
 
Goldoe och jag debuterade på dressyrbanan, tyvärr med ett missöde men men. Vi startade även vår första pay and jump och var felfri i båda klasserna (30 & 40cm) Så nöjd med henne.
 
Kickan och jag gjorde BPH.
 
Jag åkte till London och Linnea. En spännande resa där vi hann med mycket på tre dagar: