annettebengtsson.blogg.se

2017-02-28
21:30:23

Longering över bommar🐴

Longering stod på schemat med damen. Åkte vid 18 mot stallet med ett stopp hos mina föräldrar då dem skulle bjuda på semlor. När jag var där lämna jag Kickan och hämta mamma för stallet. Först fixa vi stallet med allt från mockning mm innan vi tog in hästarna. Jag kan faktiskt erkänna att jag var djupt besviken på Goldie när jag hämtade henne. Min plan var att då hon börjat fälla skulle rulla sig i leran och så kunde jag få bort lös päls samtidigt som leran. Det vara bara det att hon INTE hade rullat sig så hon var ganska ren. Min plan gick i kras😔


Iallafall blev det fix med hästarna innan mamma gick ut med Dixi då hon skulle rida en stund innan jag kunde komma ut med Goldie. 
Jag passade även på att plocka fram tre bommar till mig medan jag suporta mamma. 
När hon började bli nöjd kunde jag hämta ut Goldie och köra igång. Vi höll inte på så länge då det dels är slitsamt och meningslöst att älta samma sak. 
Så när hon skrittat över bra ett par gånger fick hon trava och när jag var nöjd med traven bytta jag varv och gjorde likadant där. Goldie var duktig och tänkte till själv vart hon skulle sätta ner hovarna. Nöjd med henne idag. 
Efter passet fick hon backontrack täcket på och djävulsklo på bakknäna. Såklart fick dem kraftfodret innan vi åkte för natten.