annettebengtsson.blogg.se

2018-05-31
22:33:55

Barbacka-tur

(null)
Red ut en sväng barbacka på Goldie och passade på att be mamma fotta oss lite.

Blev barbacka för att jag inte hade långbyxor utan shorts. Jag har fixat ett nytt träns åt Goldie, eller det är Dixis hunter träns från hööks som inte används efter att vi köpte det röda tränaset åt henne. Jag har bara bytt nosgrimma till en remont som även den är köpt på hööks. Är nöjd med resultatet och Goldie verka nöjd.

Goldie var spänd i början, så när jag satt mig på ryggen och skulle gå fram kände jag hur hon börja spänna och korta upp sig, vilket ofta brukar indikera att hon kommer börja bocka... då kom tanken, hur tänkte jag nu? Vet att hon har mer tendens att bocka och så när jag inte ridit henne på en vecka eller mer, vilken hon gjort nu och jag hade ingen sadel. Hade hon kickat ordentligt så hade jag tyglar grus. Men vi kom iväg utan några olyckor och när hon fick gå först så blev det bättre. Så en härlig tur blev det ihop med mamma som promenerade med Dixi. När vi återvände till stallet fotta mamma mig. 
Efter ritten blev det borstning och sedan foder innan dem fick gå ut i hagen igen. Dem har fortfarande flughuvor och täcken på sig för bästa skydd.
(null)