annettebengtsson.blogg.se

2016-12-31
20:02:19

Nyår

Jaha sista dagen på 2016... hoppas 2017 blir ett bra år och framförallt lugnt.


Dagen spenderades med en tur till Lidl i Katrineholm ihop med mamma. Hittade såklart en massa roligt och gott 😉 träffade även en gammal klasskompis från Nybble- tiden (förskolan till femman) hon jobbade där och satt i kassan. Skit typ tio år sedan man såg henne sist. Kul att se hur folk förändras och även att hon kände igen mig, vad är oddsen för det? 

Väl hemma så åt jag lunch och slappa en stund. När jag ätit klart tog jag tag i saken och gjorde rent (tömde) Otkas bur och fyllde på med nytt spån. Hon fick även påfyllt med hö, vatten och foder.

När Otka var klar så gick jag vidare till Beau, han var lite stissig, tror det beror på att det blåst mycket och att det smällt (raketer mm) till och från sedan julafton. Så han ville inte komma ut ur buren och springa utan gick in i huset när jag försökte. Vill han inte ut så behöver han inte ut, jag kan göra rent endå. Det blev som vanligt två fulla hinkar med skit när jag tömmer buren på spån. När all skit är borta fyllde jag på med nytt spån och även Beau fick påfyllt med foder. Han hade dock vatten och hö så det behövde jag inte fylla på. 

Sedan har jag mest tagit det lugnt. Jag försökte gå en sväng med Kickan men då några börja smälla och Kickan har börjat reagera och tycka det är läskigt så vände jag och gick hem istället. Varför utmana ödet? 


Både Kickan och jag fick lite extra gott att äta på kvällen. Såklart mycket mys med min lilla buse❤ 
Dock blir det en tidig kväll med stereon på hög volym så vi förhoppningsvis kan få sova i lugn och ro.