annettebengtsson.blogg.se

2017-06-29
21:47:50

Kvällstur

Kvällen började med att jag gick över med Kickan till mina föräldrar. Där åt vi mat från Biliwi, mums. 

Sedan åkte vi till stallet och tog in hästarna och borsta innan vi stack ut och red. Då Dixi krånglat lite så testade vi att ha Goldies andra träns med tre delat bett och flyer, det tränset jag haft när jag ridit Goldie dem sista gångerna.

Turen gick bra och vi red i lite mer än 30minuter med mycket skritt och trav på sträckan mot lilla badet. Goldie blev väldigt taggad i traven så enligt appen så galoppera vi.. dock fick mamma en fin takt och känsla på Dixi i traven så alltid något. Dixi fungerade även mycket bra med Goldies träns.

Så nu får hon låna det och så ska vi byta bett på hennes miklem till hennes tre delade med sötmalm, samma som Goldie har på sitt träns med remontgrimman eller utan nosgrimma. 

Efter turen fick dem mat och medan dem åt borstade jag av Goldies skydd och boots, rider nu med boots på alla fyra, mamma skurade ur badkaret i stora hagen och flyttade batteri, saltsten till lilla sommarhagen . Sedan fyllde vi karet och flyttade hästarna dit för att beta av. Nöjd med båda hästarna idag.