annettebengtsson.blogg.se

2021-01-10
11:26:20

Recap 2020

2020 året många vill glömma, själv tycker jag det varit ett bra år, iallafall för mig personligen.
På hästfronten har Simone utvecklats en hel del och  börjat hoppas under ryttare, vi var hoppar kryss då hon föredrar den typen av hinder, varot med på två online pay and jumper på 30cm felfria 🌟



Vi har även deltagit i mälardalens distanryttarförenings vinterdistans i momentet dubbeltrubbel ritten där vi red två ritter a 5km.


Förutom Simone så har vi såklart Goldie som även hon kanske inte utvecklats lika mycket men vi har haft ett roligt år endå.
Vi hoppade 90cm för första gången!

Stolt över henne ❤️
Vi åkte även på två pay and jumper, hoppade 50&60cm båda gångerna. Det var även vår första gång som vi åkte själva på äventyr vilket var nervöst, men vi klara det och fick hjälp på plats.

Även vi var med på två online pay and jumper där vi hoppa 60cm felfritt. 
Vi deltog också i vinterdistansen men hela evenemanget med början på Lucia ritten a 10km, följt av dubbeltrubbel ritten 2x5km och igår avslutade vi med pokerritten a 12.3km.
Väldigt nöjd med hennes prestation under året. 

Utom hästarna har jag fått en hel del hjälp via psykiatrin för min depression vilket underlättat enormt mycket. Jag har inte mått lika dåligt mentalt under 2020 som tidigare år och jobbat mer!
Har även fått och klarat av min första punktering med bilen och löste det själv med byte av hjul. Tyvärr blev det punka även på reserv däcket så blev till att ringa assistansbolaget endå, men jag klara det. 

I slutet av året svullnade Kickan, min hund, upp i ansiktet vilket var läskigt då jag inte visste och fortfarande inte vet varför. Blev till att åka till veterinären för att kolla upp och få en kortison spruta samt medecin. Svullnaden gav med sig efter sprutan och efter någon dag var hon normal igen. 


Stackars lillan, gjorde ont och klia. En allergisk reaktion på något. 
Dagen efter lite svullen fortfarande men mycket bättre. 

Som sagt mitt år har endå för mig varit hyfsat bra trots pandemin.