annettebengtsson.blogg.se

2017-03-31
20:24:06

Markarbete 🐎

TrĂ„kigt vĂ€der Ă€ven idag dĂ„ det började regna lagom tills att jag Ă„kte till stallet. Min otur, men trotsade oturen och beslutade mig för att endĂ„ rida. 


SĂ„ jag tog in bĂ„da hĂ€starna innan jag började plocka fram pĂ„ banan, det blev en styrke övning och sedan travbommar. 
SÄ det var fyra travbommar som Àr lite upphöjda pÄ varannan sida. Bild nedan

Den andra övningen var först en bom - 2m - ett litet rĂ€cke pĂ„ ca 30cm - 2,5m - ett högre rĂ€cke pĂ„ ca 50cm kanske. 

Den övningen skulle man skritta till bommen dÀr man fattade galopp och sedan hoppade studs över hinderna. Man kunde dock börja med att trava fram till bommen sÄ att hon skulle förstÄ övningen. Hon var duktig och fattade övningen, dock blev det lite snett, hon drog till höger nÀr jag skrittade fram till bommen. Men vi kom över bÄda hinderna. Bild nedan, OBS sista gÄngen rev hon det lÄga rÀcket sÄ dÀrav Àr det snett pÄ bilden dÄ den togs medan jag skrittade av.

NÀr jag red fram sÄ travade jag över bommarna tvÄ gÄnger i varje varv innan jag började hoppa lite smÄtt. JÀklar vad kul hon tyckte det var. Tror hon tyckte det var trÄkigt att det inte blev sÄ mycket men dels var jag sjÀlv sÄ ville inte bygga om och sedan orkade jag inte. Dessutom ville jag hinna rida klart innan det mörkna dÄ jag inte hade tagit ut sladden till lamporna.


SĂ„ nöjd med dagens pass, speciellt nĂ€r jag inte visste om det skulle bli av dĂ„ jag fĂ„tt tvĂ„ "anfall" eller vad man ska kalla det. Men jag mĂ„dde bĂ€ttre nĂ€r jag red. Fick Ă€ven ta en extra tablett av min "akut" medecin. Bjuder pĂ„ tvĂ„ halvdana bilder pĂ„ Goldies hals dĂ„ dem togs vid avskrivningen, hon hade dock svĂ„rt att stĂ„ still 😊

Kommentera inlÀgget hÀr:
Namn: Kom ihÄg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: